Învață o limbă străină șocant de ușor

În afara faptul că o limbă în plus îți permite să ai parte de mai multe oportunități, există și altfel de beneficii. Când știi o limbă în plus începi să vezi altfel lucrurile, iei contact cu un mod diferit de a vedea lumea. Și, nu în ultimul rând, ai parte de satisfacția celui care cunoaște mai mult decât ceilalți. 

Probabil te gândești că, pentru  a ajunge la aceste avantaje, trebuie să-ți sacrifici o groază de timp, să-ți strici nopțile tocind cuvinte s.a.m.d. Ia-ți gândul! O limbă străină poate fi învățată și fără atâta frustrare. Care sunt însă căile cele mai simple de învățare?

Cea mai simplă este, de departe, deprinderea limbii la ea acasă. Dacă ai resurse, după 3-4 luni de locuit într-o țară străină și cu un minim efort, deprinzi natural limba. Și nu e vorba doar de vocabular, ci și, în special, de pronunție. Stând în mediul ei natural, ajungi să percepi limba aproape ca un nativ.

Cu siguranță că sunt puțini cei care-și permit să cheltuiască atâția bani pentru învățarea unei limbi străine. În acest caz, ne ajută tehnologia. Innovative Language ne promite că ne ajută să învățăm o limbă străină aproape la fel ca un nativ utilizând podcast-uri de câteva minute. Este o modalitate extrem de simplă. Practic asculți un podcast de câteva minute și, ușor, ușor deprinzi limba. Să mai adaug că este total gratuit?

Deocamdată ai acces la cursuri de:  Japoneză, Coreeană, Chineză, Cantoneză, Italiană, Spaniolă, Franceză, Rusă, arabă, poloneză, etc. E mai mult decât suficient pentru început!

Și, să nu uit, canalul este disponibil – repet – gratuit pe youtube: https://www.youtube.com/user/innovativelanguage Succes!

2 comments for “Învață o limbă străină șocant de ușor

 1. iulie 7, 2016 at 8:38 pm

  Am trecut ieri si am citit cateva articole. Mi-au placut, ai multe informatii de interes. Astazi m-am intors sa caut acest articol. Mult succes si felicitari!

  • iulie 7, 2016 at 9:29 pm

   Mulțumesc pentru aprecieri! Mă bucur că-ți place ceea ce am făcut aici.
   Încă odată țin să te felicit pentru modul intuitiv în care combați inflația stilului de viață. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *