Horoscopul financiar al săptămânii 4-10 aprilie

 

Berbec

Dacă ai vreun interviu de angajare, dacă trebuie să închei o afacere, dacă în plan semnarea unui contract, mergi înainte! Asta e săptămâna ta, mai ales începând cu ziua de joi.

 

Taur

Începutul săptămânii e ceva mai modest, cu perspective mai degrabă pe partea de cheltuieli. La mijlocul săptămânii te echilibrezi, iar finalul îți oferă perspectiva unor câștiguri, nu mari, dar nici de desconsiderat.

 

Gemeni

Dacă până acum ai suferit, iar treburile ți-au ieșit pe dos, e timpul să constați că a venit soarele și pe strada ta. Dacă ai nevoie de ajutor, de colaboratori, săptămâna aceasta astrele sunt de partea ta. Hai, mai mult optimism că se poate!

 

Rac

Începând de joi  lumea e a ta. Poți merge mai repede, mai cu spor, te impui în fața tuturor. Buzunarele tale încă nu „magnetizează”, banii, dar știi și tu foarte bine că ești pe calea pe care trebuie să te afli.

 

Leu

Chiar dacă-aș vrea să-ți spun de bine despre bani, nu am mare lucru în tolbă. Cu toate acestea, săptămâna e pozitivă pentru tine. Dar strict din punctul de vedere al perspectivelor. În concluzie, chiar dacă nu e vorba de bani, ai parte de evenimente care se vor dovedi pozitive: cursuri de specializare, socializări la  diverse manifestări, întâlniri de business. Pe scurt, acum se toarnă fundația succeselor viitoare.

 

Balanța

Ai parte de o săptămână favorabilă întâlnirilor de afaceri, a recrutării de personal sau a atragerii unor colaboratori/asociați. E timpul să ai totală încredere în tine, să ataci frontal și să trasezi clar regulile. Săptămâna asta e a ta. Profită!

 

 

Fecioară

Încearcă să eviți certurile cu partenerul/partenera în ceea ce privește banii comuni. Sau, dacă nu e posibil, cel puțin să rediscutați destinul acestor bunuri. Trebuie să ai în vedere o strategie clară, pe termen lung, pe care să o respecți atât tu cât și partenerul. Încearcă să-ți găsești echilibrul!

 

Scorpion

Ai o săptămână aglomerată. Proiecte de finalizat, sarcini suplimentare și muncă peste program. În aceste condiții îți poți pierde cumpătul. Lucrurile însă se vor liniști spre sfârșitul săptămânii.

Săgetător

Nu ai o săptămână grozavă. Încearcă să ții cheltuielile în frâu pentru a nu regreta mai târziu. Deocamdată nicio veste despre bani. Nu-ți face iluzii în van și, repet, ține cheltuielile în frâu. E mai sigur așa!

 

Capricorn

Începutul săptămânii este deosebit de prielnic întâlnirilor de afaceri, interviurilor, colaborării. Bazează-te pe modul în care se așează lucrurile deoarece totul pare a decurge în favoarea ta.

Vărsător

Ai o săptămână bună, în special ultima jumătate. Te impui ușor, e o perioadă propice comunicării. Și nu numai! Spre sfârșitul săptămânii e posibil să afli despre ceva bani care sunt pe drum.

 

Pești

Hei, cât mai aștepți? Ai intrat într-o altă etapă. Lucrurile trebuie să se schimbe. Chiar dacă nu trebuie să-ți lipsească circumspecția, e bine să încerci să faci pasul hotărâtor. Ai un proiect nou, o idee îndrăzneață? Treci rapid la muncă pentru că astrele sunt de partea ta.

 

S-aveți o săptămână minunată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *